Philips Lumea hårfjerningssystem

Produktet er sponset

20150519-sponset_003

Jeg har fått teste Philips sitt nye hårfjerningssystem som heter Lumea. Tidligere måtte man på klinikk for å benytte seg av denne type hårfjerning med lysbehandlinger.

Den bruker lyspulser på hårrøttene som etterhvert skal føre til at den hemmer gjenveksten. Så i begynnelsen må man altså fjerne hårene på vanlig måte, og bruke Lumea annenhver uke. Etterhvert når man merker det ikke kommer tilbake holder det med ca annenhver måned.

I pakken er det alt man trenger for å bruke dette hjemme.

20150519-sponset_008

Selve apparatet minner litt om en hårføner. Det er et munnstykke til kroppen, et til ansiktet og et for grovere hår i bikinilinjen og under armene. Det er også med ladekabel, en veske til oppbevaring, en klut og bruksanvisning. På boksen er det en tabell som sier hvor sterk intensitet du kan bruke etter hvilken hudfarge og hårfarge du har.

Apparatet var veldig lett å bruke. Man skrur det på, velger intensitet og holder den inntil huden. Det er en sikkerhetssperre på  den som gjør at lyset ikke utløses før det er hud rundt hele, da lyser det grønt på baksiden og man kan trykke inn knappen. Det er vel for at folk ikke skal blitze seg selv i øyet, hehe. Det er ganske sterkt lys fra den, så jeg fant ut at det var best å ikke se rett på når jeg trykket inn knappen.  Når du har blitzet et sted, flytter du den opp og blitzer på nytt, og sånn fortsetter du til du har dekket området hvor hårveksten skal bort.

Så da satser jeg på at jeg også skal bli en hårløs filippiner, hehe. Altså de fleste filippinere er jo det, men jeg er jo bare halvfilippiner og på det punktet fikk jeg ikke de filippinske genene for å si det sånn! :p

//