Statusoppdatering

20150407-april_017

Haha, verdens kjedeligste overskrift! :p og nå brukte jeg den.

Dagene går litt i ett for tiden, så har hatt litt lite energi til å blogge hver dag. Men et par i uken klarer jeg ihvertfall :) Fredrik har utviklet seg masse i raserfart. Han skal nemlig ikke bare åle lenger, men opp og stå. Han tar tak i stuebordet og drar seg opp i stående, og detter bakover og smeller hodet i parketten :/ Jeg tar han når jeg ser det selvfølgelig, men jeg håper han får litt bedre balanse snart.

Her en morgen våknet vi også av at han hadde skrudd på musikken på babycallen. Så nå tror han vel at han har fått en ny leke i sengen, hehe. Han "går" også når vi holder han i hendene, så nå åler (eller halveis krabber, bare ikke skikkelig teknikk enda) bort til oss og drar oss i buksen til vi løfter han opp. Han skal også helst alltid drikke av det vi drikker på.

 Men jeg er jo ikke utelukkende mamma, selv om det føles litt sånn avogtil, hehe.

20150407-april_036-Edit

// Ikke tid å sminke seg når man er mamma! :p Eller noen har.. men ikke jeg //

Nå Fredrik er lagt har vi kveldene fri, men ofte er vi så trøtte at vi ikke får gjort så mye fornuftig. Jeg lager en del trykksaker på bestilling, men måtte faktisk stenge ned Epla-butikken min for en stund, fordi all ledig tid gikk med til det. Nå lager jeg bare de bestillingene jeg får på mail fra Instagram og folk som har sett på bloggen, og da er det akkurat passe mengde :)

Ellers så dere jo fotoboken min. Jeg er nå totalt bitt av basillen, men jeg klarer ikke bestemme meg helt for hvordan jeg skal organisere alt. Altså jeg har jo project life fotoalbumene (mer tradisjonelle album med lommer til ordentlige bilder) mine som vil gå mest til hverdagsbilder. Så tenkte jeg å lage fotobøker av ferier og større hendelser (som bryllup og dåp), og ha noe som ekte fotopapirbøker og noe digitaltrykk alt etter hvor "viktig" det er. Men så er det med bildene av Fredrik. Jeg har jo en sånn kjøpt babybok, men den dekker jo ingenting av det jeg har lyst å lage nesten, hehe. Og så vil jeg lage babyalbum som vanlig fotoalbum, OG jeg har lyst å lage årlig fotobok med månedsbildene jeg tar.. og så skal jo besteforeldrene ha en fotobok i julegave. Men blir kanskje litt mye? :p

Jeg kom forresten over en helt fantastisk nettside/blogg for de som liker fotobøker: The photobookgirl har testet ut så og si alt av fotobøker hos de utenlandske kjedene ihvertfall, og laget utrolig mye fint!