8 måneders-bilder :)

20150419-8mnd_043-Edit

Forrige innlegg handlet jo om utviklingen ved 8 måneder, men da hadde jeg ikke tatt de "offisielle" 8-måneders-bildene enda! Hehe, ja jeg vet vi ikke er kongelige :p Men jeg liker å ta noen ordentlige bilder av han når han har måneds-bursdag, så har jeg masse å velge mellom når jeg skal lage fotobok og babybok. Jeg trenger vel strengt tatt ingen unnskyldning heller.. Det ble ikke så  mange bilder med 8-tallet, for den ble brukt som bitering og ble ikke veldig fine bilder akkurat, hehe. Men morsomme som vi kan ha i album.

Jeg tar alltid bilde rett ovenfra som jeg skal sette sammen når han blir 1 år. Her kan du se 1-5 mnd. Men denne gangen ville jeg ta noen når han satt opp også :)

baby 8 mnd

Heklebamsen har vi fått av skjønneste Maia :) Hvis du ikke har vært innom bloggen hennes, så sjekk den ut. Hun er bare så utrolig dyktig i alt hun gjør. Men ikke slutt å lese min, hehe.