Baby 8 måneder

 20150329-mars_017

Nå har babyen min blitt hele 8 måneder! På kontrollen veide han 9,1 kg og var 71 cm lang. Så ikke noen liten gutt akkurat, hehe. Han er opp på alle 4 hele tiden, men selve krabbe-bevegelsene får han ikke helt til enda. Han kan åle seg ganske langt da, og har ingen problemer med å plutselig forsvinne ut i gangen. Så vi må passe en del mer på nå! Han klarer også å reise seg opp på knærene ved å støtte seg på noe, som regel lekekassen eller noen av bObles-dyrene vi har, og så drar han ting ut fra under bordet i stuen. Han har fått masse blondt hår, og har fortsatt blå øyne. I klesstørrelse bruker han mest 74 og noe 80.

Han har blitt en skikkelig tulle-gutt, som ler og hoier og vifter med armene for å få oppmerksomheten til folk :) Stort sett i godt humør, men sier greit ifra om det er noe han ikke vil, hehe.

Han har lenge sovet uten å spise på natten, men nå står han som regel opp 06-06.30 og ikke en time tidligere som vi er veldig glad for. Flere netter trenger vi ikke en gang nå inn og gi smokken og må inn og se at alt er fint :p Et stort fremskritt (for oss) er han klarer å ta smokken inn i munnen selv! Så nå ligger det 3 smokker i sengen hans, så han kan finne de selv. Det er så søtt når han driver og putter den inn så konsentrert og snur den rundt for å finne riktig vei. Også blir man så stolt når man ser at han får det så fint til :) Han kan sitte litt uten støtte, men ikke sett seg opp selv enda. DET er noe jeg gleder meg til å han gjør, for nå blir han litt frustrert over å være på gulvet. Men når han gjør det kommer jeg sikkert til å begynne å glede meg til han skal gå eller krype, hehe.