Påske!

mitt første påskeegg

Ønsker alle en riktig god påske :)

På lørdag "fikk" Fredrik sitt første påskeegg. Dvs han fikk det jo egentlig ikke, hehe. Det er av glass, sånn gir man ikke til småbarn. Men han fikk lov til å være i nærheten når jeg tok bilde av det.

20150404-påske_016

Det var ikke så veldig stort heller, så inni var det bare plass til en body og en smoothie. Nå bruker han ikke sånne bittesmå klær lenger, så da tar de litt plass. Denne er i str 80. Og siden han allerede hadde fått en smoothie den dagen, så fikk han ikke denne, hehe.

20150404-påske_004

Men neste år! Da skal han få et påskeegg som gleder han litt mer enn meg :) Helst ikke fullt i snop enda, men ihvertfall et i grelle farger med ting han kan leke med og spise. Jeg dro forresten med meg mann og barn for å leite etter påskeservietter som jeg skulle ha på bildene, og fant til slutt på Tilbords (trodde dette var noe de hadde i matbutikken!). Etter at jeg hadde tatt bildene, spurte mannen meg: Hva skulle du egentlig med de serviettene?

Men idag får vi besøk, så da kan jeg få brukt de likevel, hehe.

God påske!