Påskeferie i Bergen

baby feet

Da var vi endelig hjemme etter en fin påskeferie i Bergen. Som du ser av bildet har vi hilst på små babyføtter :) Fredrik har fått en liten kusine, og det var morsomt å se hvor gigantisk han plutselig var i forhold til en nyfødt. Jeg måtte passe på så han ikke var alt for hardhendt med henne også, hehe. Han skjønner jo ikke "forsiktig" enda (selv om jeg håper han lærer det snart... det er ikke akkurat deilig når han tar tak i underleppen og drar rett ned :p)

Fredrik har også utviklet seg masse bare på disse dagene. Vi hadde masse besøk, og unger rundt oss hele tiden, og ikke en gang ble han overstimulert pga det, han syns bare det var kjempegøy. Han drar seg jo rundt på gulvet en del, men de siste dagene har han kommet opp på alle 4 rett som det er, så krabbing er nok ikke langt unna.

20150330-påske_035

Han viser også en helt annen glede over feks når han ser en smoothie-pakke og skjønner at han kommer til å få. Og har oppdaget at sokker han dras av..

Vi hadde også barnevakt, hele 2 ganger! Det har vi ikke hatt før, men det fikk helt fint. Vi la han, og så sov han fint til vi kom hjem igjen mens bestmor og bestefar passet på. De måtte opp med smokken et par ganger, slik vi også må, men han registrerte ikke at det var noen andre en gang.

Det var også veldig koselig å se at han kunne leke litt med fetteren sin, selv om han er 2 år eldre :)

20150330-påske_011

//To gode venner//