Norvegia-osten

Sponset innlegg norvegia ost
Norvegia har vært en del av mitt kosthold så lenge jeg kan huske. Som regel er jeg ikke like fancy med tilbehøret som på bildet, hehe. Men når vi skal være litt fin på det, har vi gjerne tomat og purre til :) Mannen min har gjerne syltetøy opp å hvitost, noe jeg aldri har fortstått :p
På fredagskvelden i forstaden er taco med revet Norvegia-ost på toppen nesten obligatorisk.
Men favoritten min, er faktisk ostesmørbrød laget slik bestemor lagde det, stekt i smør på en stekepanne med lokk på.
20150329-norvegia_sponset_032-Edit
Den skal på svak varme, og er ferdig akkurat når osten begynner å boble. Hvis du har hatt nok smør i er bunnen nå deilig og sprø :) Det er sånn man lager ostesmørbrød på ekte!
Jeg tenkte litt over mens jeg skrev dette at Norvegia har jo "alltid vært", og det er jammen ikke langt i fra!  i 1859 ble den første osten laget. Det er litt sprøtt å tenke på..
Reklamene til Norvegia-osten syns jeg er så utrolig søte også! Under her kan du se en av de jeg liker aller best, den med alle eventyr-prinsessene. Men den er ganske morsom den med hun ungdomsskolelæreren som snakker med alle de forskjellige elevene. Jeg tror jeg identifiserer meg med han nerden litt for mye, hehe.