Ny vogn!

city-elite-gray-560x560

Da har vi kjøpt oss en sportsvogn som er litt lettere å reise med. Og etter å ha brukt den de siste dagene, tror jeg nok den fort blir førstevalget her hjemme også, hehe.

Det er en Baby Jogger City Elite i fargen grey. Den veier bare 11 kg og er superlett å styre, tilogmed med en hånd! Som kommer greit med når Fredrik helst vil sitte på armen. Den er ganske bred mellom bakhjulene, så man kan jogge med den, men den er såpass bred at hjulene må av i prampacken. Den slås kjempelett sammen ved å bare dra i et "håndtak" i setet og like lett opp igjen. Skjermen er såpass stor også at lille kan sitte i den uten å få solen i øynene, og kikkeluken oppå har magnetfeste så man kan se ned uten å vekke (noe man lett hadde gjort hvis det hadde vært borrelås)

Vi kjøpte med både regntrekk og myggnetting også, de syns jeg var det eneste negative med vognen. De var utrolig tungvindt å få på. Og det var borrelåserlangs hele baksiden slik at man kan få de rundt håndtaket, men det er tungvindt å få på hvis man plutselig får bruk for. Myggnettingen hadde heller ingen åpning foran, og når vi innimellom må gi tutten så tar det litt for lang tid å åpne den opp nede. Så ihvertfall myggnetting kommer vi nok til å kjøpe et sånt universaltrekk som man bare hiver over.

Den passer med både sommerpose og stor vinterpose, vi har lammeskinn under også, for den er jo en del tynnere enn Emmaljungaen og så er det ikke fottrekk. Så er det minusgrader hadde jeg nok valgt den andre vognen vår.

IMG_4416