Tøysekoppen :)

http://vid1010.photobucket.com/albums/af225/spesiellinor/IMG_4365_zpsmlh8yza2.mp4

Han er ikke så veldig vanskelig å få til å le akkurat :) Eller så er det bare fordi jeg er så gråådig morsom!

Videoen har jeg lagt ut på instagram, jeg vet ikke helt hvorfor den ble så stor her. Men hvis du vil følge meg der, så heter jeg @spesiellinor

Denne uken var vi forresten på forsinket 6 mndskontroll. Og "lille" karamell veier hele 8.8 kg og er 69.5 cm lang :) Så opp 1.4 kg og vokst 5.5 cm på 2 mnd. Han fikk masse skryt for at han var så flink motorisk. Og han lo seg gjennom både undersøkelsen med helsesøter og av legen. Men så er det stort sett det han gjør når det er andre folk enn oss der. Han ler masse av oss også altså, men vi må gjøre en større innsats enn tilstedeværelse.

Jeg ba også om å få MMR-vaksinen til han når han er 9 mnd siden vi skal reise til Spania når han er 9.5. Det er det tidligste de kan få den. Så slipper vi å være redd for at han skal få meslinger (og han slipper å få det selvfølgelig). Hun sa at de ikke kom med hverken anbefalinger eller fraråding av det, men at det var opp til oss, og at han da måtte ta den på nytt igjen ved 15 mnd siden den ikke varte lenger når han fikk den så tidlig.