Sponset video: Legoland Billund Resort

Å, Legoland! Jeg får så gode barndomsminner bare jeg høre navnet. Det er var jo den størte fornøyelsesparken som var da vi var små og dit alle hadde lyst å reise, og var så stolt når de kom tilbake fra.

Vi var også det. Jeg tror jeg var rundt 5-6 år, (og min lillesøster 2-3) da vi var der. Og i flere år etterpå brukte jeg en rød Lego-matboks på skolen. Sikkert mange flere år enn jeg burde :p Det jeg husker best er en piratbåt vi satt i og vinket til foreldrene våre som tok bilder.

Selve parken er nok en god del større  nå enn den var da vi besøkte det i sånn ca 1989 (ja, jeg er så gammel....). Den har 55 attraksjoner, og Billund Resort som hører til parken har i tillegg badelandet Lalandia, strender, Givskud Zoo, spennende kulturhistorie, byliv og shopping. Vet ihvertfall hvor jeg skal bo når vi skal dit! For vi må jo dra når Fredrik blir gammel nok til å forstå noe av det (eller før.. nå har vi barn, så vi trenger ingen unnskylding til å gjøre ting vi har lyst til :p). Det er så rart hvordan Lego bare er en stor del av nesten alle barns oppvekst. Jeg er sikker på at de fleste har et spesielt forhold til det :)

Innlegget er sponset