Snøkaos!

snøkaos

Jeg skulle visst ikke ut idag likevel. Så langt kom jeg, hehe. Det var ikke brøytet, og det er ca 20 min å gå til togstasjonen til vanlig, så det var ikke sjangs!

Jeg startet dagen med å dunke 100 kg snø av terassemarkisen som hadde stod ute i natt. Den hang helt ned til stolryggen på utemøblene og jeg var sikker på at den var knekt. Så jeg stod med et kosteskaft og lagde snøskred oppå den til alt var falt av (det tok sin tid og var kjempetungt!). Heldigvis gikk den fin inn igjen da, så jeg håper ikke noe er ødelagt.

Idag skulle jeg egentlig vært på Tumletid med bObles igjen :/ Jeg hadde sminket meg og tatt på Fredrik upraktiske klær, og så kom jeg da ikke mer en en meter utenfor døren før jeg måtte snu. Eller faktisk ikke snu en gang. Rygge tilbake.

Men men, jeg får være inne med utålmodig baby isteden :p Han er så blid og fornøyd når vi er ute. Og kjeder seg fort når det bare er oss to, hehe.