Baby 7 mnd

20150322-7 mnd_032-Edit

Lille babyen  min er ikke så liten lenger. Nå har han blitt hele 7 mnd! Vi fikk ikke dratt på 6 månederskontroll fordi han var forkjølet, men vi skal dit i neste uke så da får vi vite hvor stor han er. Han bruker str 68 og 74 i klær, og veier sannsynligvis rundt 8.5 kg tipper jeg. Har blitt veldig tung ihvertfall :p

spesiellinor.no // baby 7 months

Han er fortsatt veldig veldig blid, stråler som en sol og ler og tuller hele tiden. Han er kjempelett å få til å le, men da må man ha energi til å tulle og herje, hehe. Med mindre du er en helt fremmed selvsagt. Da trenger du bare være i nærheten for å være morsom. Når vi sitter på toget ser han ser bare rundt etter folk, og ler når noen ser tilbake :)

Han spiser 4 måltider om dagen. Spiser skive og "ostepop" (sånn skum-mais-pinner) selv, men bananlapper er fortsatt litt vanskelig. Vil helst gjøre alt selv, og sier kraftig i fra hvis man prøver å hjelpe med noe han ikke vil ha hjelp til (og like kraftig fra om han ikke får det til... og enda kraftigere hvis du da prøver å hjelpe).

spesiellinor.no // Baby 7 mnd gutt

Vi har byttet til sportsvogn, men er ikke helt komfortabel med selene enda. Også har vi  bestilt oss en Babyjogger City Elite som nr 2 (eller egentlig 3 :p) vogn til vi skal reise til Bergen, Stavanger og Spania de neste månedene. Han har vært på sin første flytur, og egentlig utenlandstur også hvis man teller rett over grensen Sverige. Men Spania i mai blir første ferien.

Nå er han begynt å bli veldig mobil også. Han drar seg fremover på gulvet, men blir (heldigvis, hehe) fort sliten. Han klarer å stå på alle 4 også, men skjønner ikke at man kan krabbe fremover. Men han knekker vel koden til det også på et eller annet tidspunkt :)