Sponset video - Grilstad pålegg med ny emballasje!

Grilstad har klaget emballasje på pålegget sitt som har skrulokk. Hvem har ikke hatt en halvåpen pose med tørkede fårepølser i kjøleskapet? Vi har ihvertfall alt for stort kjøleskap til bare oss, og mye blir liggende langt bak. Så hvis ting ikke er skikkelig lukket så blir det fort ødelagt. Og pålegg som salami og forelølse har jo egentlig ganske lang holdbarhet, og etter at denne innpakningen kom har vi bare kjøpt den. Nå får du i tillegg Grilstads Trønderfår og Supersalami i den nye pakken!

Det er egentlig mannen som er storspiser av salami og fårepølse her hos oss, og han er i tillegg veldig fornøyd med at de nye pakkene kan stables. Orden i kjøleskapet, vettu :p Jeg bryr meg ikke om sånt, jeg kaster det inn der det er plass, hehe. Men så er han også gal når det kommer til oppvaskmaskinen, hvis jeg setter inn går han over og flytter på ting slik at det er plass til mer (og ja, jeg ser jo nytteverdien i det, jeg bare orker ikke gjøre det selv, hehe). Vi har faktisk en hel stabel av forskjellig kjøttpålegg i ene hjørnet i kjøleskapet. Så når jeg også en og annen gang skal ha en skive med salami, så er det veldig kjekt at den er like fersk som da vi kjøpte den :)

Innlegget er sponset