Sneak peak på barnerommet

.. og det ikke fordi jeg skal vise litt og så avsløre resten imorgen. Det er fordi jeg ikke har kommet lenger, hehe.

Jeg lager ganske masse nå for tiden, men mest til andre, hehe. Har fått masse bestillinger både på mail og i eplabutikken min. Så jeg lager fødselstavler, kinderetiketter, bordkort mm til den store gullmedalje hver kveld. Men jeg syns jo det er veldig gøy da :)

Litt har jeg fått laget her til oss også, dere så jo døren til Fredrik. Den var litt lettere å få til enn ting inne på rommet hans, siden jeg stort sett har ledig tid etter at han har lagt seg for kvelden. Jeg får ikke gjort så mye fornuftig etter at han har sovnet på dagtid fordi han våkner ofte og må ha smokk eller en liten trilletur.

Men jeg har såvidt fått begynt på pynten inne på rommet:

 20150308-mars2015_047

Wallstickerne lager jeg selv, siden jeg har både digital kuttemaskin og vinyl. Jeg har tenkt å fylle veggen med luftballonger og skyer. Det har jeg tenkt på siden jeg kjøpte helikopterlampen :) Jeg må bare ikke overfylle den. På motsatt vegg skal jeg ha noen prints jeg har tenkte å lage, og vimplene i stoff som jeg kjøpte til dåpen.

Litt lettere å vise hva etterhvert som jeg lager siden jeg ikke får gjort så mye på en gang, hehe. Jeg må bare bli ferdig med babyrommet før han ikke er baby lenger.. Da skal vi jo lage gutterom.