Intervju med oss i Nito-bladet Refleks

IMG_4241

I marsutgaven av Nito sitt blad Refleks er vi med i en reportasje på hele 5 sider! Det handler ikke om oss alle 5 sidene altså. Men det er en reportasje om at det er lurt (økonomisk) å vente til du er i fast jobb før du for barn. Nito er en fagforening for ingeniører, så det var jo vinklet mot ingeniører og ingeniørstudenter. Og de fleste firmaene betaler full lønn under permisjonen (mot NAV sine max 6 G), derfor er det ikke noe økonomisk tap å være hjemme i permisjon hverken for mor eller far.

De var hjemme hos oss i begynnelsen av november, og vi rakk akkurat å dytte alt rotet opp i etasjen over før de kom, og utrolig nok har jeg klart å sminke meg! November er med i perioden jeg husker veldig lite av, hehe. Selv om Fredrik var nesten 3 mnd da, så spiste han fortsatt hver 3 time også på natten. Så jeg var litt zombie kan du si.

Hvis du vil lese hele intervjuet finner du det her.

Jeg fikk også noen av bildene de tok:

Foto: Peter Mydske, petermydske.com

_3PM9605

_3PM9635

_3PM9647

Dette var mens Fredrik fortsatt hadde svart hår, hehe. Det datt av og nå er han blond.