Sponset video - Vinn tur til Bahamas med Grilstad!

På en ubebodd øy på Bahamas finnes det noe så utrolig morsomt som badende griser! Jeg vet ikke en gang helt hvorfor det er morsomt, hehe. Se videoen og bedøm selv :) Men det er noe med den fiolinmusikken, omgivelsene som ser ut som en drømmereise og så er det griser som svømmer rundt i vannet :p

Reklamefilmen er laget av Grilstad for å vise deres bacon som ikke er tilsatt vann. At det er bedre med bacon i vann enn vann i bacon. Og i forbindelse med det har de en konkurranse på gang hvor du kan vinne en tur for to til Bahamas!

For å være med i konkurranse må du like en av postene på Facebooksiden til Grilstad som omhandler konkurransen. Her er et av de. Og kommentere på innlegget hvem du vil ha med deg hvis du vinner. Utfyllendende konkurranseregler finner du på denne siden.

De som vinner skal dokumentere reisen med bilder og film,  og hele turen har en verdi på 35 000 kr som dekker flybilletter, hotell og en guidet tur til de badende grisene! Man må være over 18 år for å delta.

Jeg syns dette høres ut som en fantastisk reise, så jeg har ihvertfall meldt meg på :) Har aldri vært på Bahamas før og er absolutt et av stedene jeg kunne tenkt meg å dra!

Innlegget er sponset