Fremskritt i matveien!

Etter to tette forkjølelser, der meg og mannen ble kraftig angrepet av den siste (først mannen, mens jeg lo av han som fik "manfluensa" og så fikk jammen jeg det til de grader to dager etterpå), er vi endelig tilbake der vi var. Det har vært kjempevanskelig å få i lille mat når han har vært tett i nesen, for han ville egentlig bare ha frukt.

Nå har han oppdaget noe nytt... nemlig å spise selv! Vi begynte med å gi han en sånn mais skum-pinne som de selger i matbutikken, og avanserte fort til staver av skive med leverspostei.

IMG_4199

Han har ikke pinsettgrep enda, så derfor må de skjæres i strimler. Så grabber han de med hele hånden og dytter de inn i munnen :) Mye havner på gulvet, men han spiser litt også. Er vel mest for treningens del nå i begynnelsen. Han syns det er så gøy,  men blir litt lei seg når han holder litt skjevt, eller kun har mat igjen inni hånden som han ikke får tak i.

Igår stekte jeg også bananlapper (som er kjempeenkelt: 1 moden banan og to egg, vispes og stekes på medium varme. Jeg hadde også i en ss med havremel).

bananlapper baby blw

De var litt vanskeligere å spise enn skivene, siden de var mykere. Tenkte å prøve noen sånne ihjelpkokte brokkolikvaster han kan få gnage litt på også.  Gøy å lage mat når man får så god respons på det :) (ikke så gøy med forkjølet baby som hyyler hvis du nærmer deg med en skje, hehe). Lagde noen kyllinggryter også som jeg kan dele oppskrift på i et annet innlegg.