Pimper døren!

20150228-barnerom_012  

Da har jeg gjort ferdig døren til Fredrik :)

Jeg har jo en maskin som skjærer ut ting for meg, også har jeg ruller med vinyl. Så da kan jeg lage mine egne wallstickers. Jeg hater å vente på ting i posten også, hehe. Så mye bedre å for meg å lage det selv :p

Her ligger vi strak ut begge voksne med forkjølelse/influensa. Det er hardt nok i seg selv, når man ikke har en baby som begynner å bli mye bedre som skal underholdes, hehe. Han sovnet heldigvis kjempefint kl 19, så vi kan slappe heeeelt av. Håper det blir en rolig natt.20150228-barnerom_008

Han har jo fått så fin dør ;) Nå må jeg bare gjøre ferdig innsiden også.. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til nå som han sover der inne, og jeg må gjøre alle sånne ting på dagtid. Kanskje lettere en helg hvor vi ikke er syke.