Ny runde med sykdom...

Det var nesten så vi trodde det var samme forkjølelsen. Men han var bedre i en uke og så ble han snørrete og begynte å hoste. Men nå er han heldigvis på bedringens vei igjen, satser på at han er helt fin til helgen. Føler han får med seg noe bakterier hver gang vi tar toget eller er på kafè eller lignende, hehe. Stemmer sikkert. Han var litt dårligere denne gangen, men fortsatt ingen veldig høy feber (litt høyere temperatur enn vanlig bare, men under 38). Litt slapp, og spiste litt dårligere , men ikke så dårlig at vi har vært hos legen nå heller. Så var nok mer slitsomt for både han og oss, enn at han var veldig syk.

Så jeg ikke tatt noen sånn veldig spennende bilder fra inne i stuen vår de siste dagene :p Men jeg har fått laget fødselstavle:

IMG_4096

Er litt usikker på om jeg vil ha så stor ramme. Det er kanskje finere med en hvit A4-ramme uten passepartout (skrev jeg det riktig) inni, altså den hvite papp-rammen inni trerammen. Skal lage wallstickers på veggen hans også, men har bare glossy hvit rull i stor størrelse for øyeblikket. Har bestilt matt.. Sikkert ingen som hadde tenkt over det, men jeg gjør det, hehe.

Tenkte også å lage noen små bilder i samme stil som fødselstavlen. Mye jeg skal, må bare få tid (og ikke minst energi) til det :)

PS: Ikke glem å meld deg på give-awayen før 8. mars da ;)