HUG babypute (og give away :) )

sponset

HUG pute baby

For ikke lenge siden fikk jeg tilsendt en HUG i posten. En HUG er som et rede, bare uten bunn. Så den kan brukes mye lenger, og legges rundt barnet når det allerede sover :) Eller ta den vekk om du syns babyen er litt varm. Bilde av hele puten fra hjemmesiden til HUG:

Alene-i-seng-1024x683

Fredrik er desverre blitt litt for stor til å ha den i sengen, siden han har sovet uten rede ganske lenge nå. Det er ikke noe i veien for å bruke den i sengen til 6 mnd gamle babyer altså, men han har nå sovet i sprinkelsengen med bare dyne siden han var 3 mnd, så for oss var det ikke vits i å putte noe opp igjen i sengen. Jeg skulle gjerne hatt denne da han ble født, men det kom faktisk ikke på markedet før i desember i fjor, hehe. Det er et helt nytt norsk produkt som ble skapt av to fedre som begge hadde et felles mål: -Å få babyen til å sove! Babyen ligger helt trygg, og puten er med på å gjennskape den trygge følelsen fra mors liv.

HUG put baby lilleba

Vi bruker puten mest i sofaen. Den er kjempegrei for oss så han ikke triller ut av sofaen, eller hvis han vil ta seg en liten lur :) Og han koser seg med å komme seg litt opp så han kan følge med på hva vi gjør.

HUG pute rede baby

På ryggen kan han både ligge med litt støtte slik som her, når han skal leke, og helt nedi hvis han vil slappe av. Vi kan også bruke den som "skille" i sengen når vi skal samsove. Senere kan han også bruke den som støtte når han skal sitte i sofaen.

Puten er laget av 100% bomull med et antibakterielt fyll, slik at midd og sopp ikke får utvikle seg. De selger rosa og blå trekk til den, og de har nettopp inngått et samarbeid med Lilleba, så du kan kjøpe yttrekk til puten i bambusstoff som matcher pysjamasene deres!

Puten koster 695 kr, og du kan kjøpe den online her. Meeeen, jeg har faktisk vært så heldig at jeg får lov til å gi vekk en pute til en av dere lesere! Så hvis du har en liten baby, venter en, eller kjenner noen som gjør det, så kan du vinne en her :)

Alt du trenger å gjøre er å kommentere på innlegget hvem det er som kommer til å være så heldig å få bruke den om du skulle vinne :) Vinneren trekker jeg på kvinnedagen den 8. mars om 2 uker. (premien er sponset av HUGshop)

NB: Denne konkurransen er bare åpen for deltagere som bor i Norge.