Fly, baby, fly :)

IMG_3990  

I helgen fløy jeg med baby for første gang! Og ikke bare har vi vært ute å flydd for første gang, jeg gjorde det alene, hehe.

Men vi jukset litt da, siden mannen min skulle kjøre over med en del ting vi skulle levere i Bergen, tok jeg bare med meg ryggsekk (som stelleveske) og en liten trillekoffert. Fredrik tok jeg i bæreselen. Det ble Ergobabyen siden den ikke har noe metall på, og jeg slapp å ta den av på flyplassen. den har også et fleecetrekk som er helt genialt, fordi man kan ta det av og på mens babyen sitter oppi. Derfor trengte jeg ikke alt for mye klær på han, og så tok jeg bare av fleecetrekket når jeg kom inn. Jeg har også et regntrekk som kan knappes på utenpå der igjen.

Med mat gjorde vi det veldig enkelt. Jeg lager jo vanligvis maten hans selv, men jeg hadde ingen planer om å styre med kjølebag og sånt når vi skal ut å reise, så innimellom har han fått glass og poser med kjøpemat bare så han skal være vant til det, og det fungerte veldig fint. Også drikker han jo romtemperert morsmelkerstatning, så da hadde jeg bare med noen sånne ferdigblande kartonger som bare er å helle oppi en flaske å gi. Jeg måtte ikke åpne og smake på noen ting på flyplassen, og på vei tilbake igjen trengte jeg heller ikke smake på noe som allerede var helt i en flaske. Men det hadde ikke vært noe problem altså. Var litt redd for at jeg måtte åpne og smake på alt, for da er ikke holdbarheten særlig god etterpå.

IMG_3997

Idag blir lille Fredrik 6 måneder også! Hurra :-D

Han ruller fra rygg til mage, men ikke omvendt (med vilje ihvertfall). Han har oppdaget tærene sine for fullt. Elsker å blir herjet med, og kastet opp i luften. Sover avogtil rundt, og avogtil masse tull på natten :p Og klarer avogtil å putte smokken inn igjen hvis han mister den. Vi skal på 6 mnd-kontrollen i neste uke, men jeg tipper han er over 8 kg nå.