Valentines Day for en småbarnsmor

Valentinsdagen  

Idag skulle min far sitte barnevakt så vi kunne gå ut og spise. Men idag (og hele denne uken) har Fredrik bestemt at morgen er kl 03.00.. Jeg håper virkelig det går i er snart for vi er helt zombie, he he. Han er ikke i dårlig humør heller, men ligger og prater så høyt at det er umulig å sover og hvis vi tar han opp i sengen ligger han og piller oss i ansiktet. Litt over 5 blir han så utålmodig at en av oss på stå opp.

Siden mannen skal kjøre hjem fre Bergen imorgen, må vi legge oss kjempetidlig siden vi må være våken kl 03-06.30 når han tar sin første lur..

Det har vel sin sjarm det og, he he :) blomster, vin og mangeretters middag får vi prøve på nytt med neste år.. Eller året etter.

happy valentines til de heldiggrisene som får feiret det ;)