Morsdag :)

IMG_3964  

Igår var det morsdag og mannen min hadde ordnet kjempesøtt kort og gave på sengen :) Det var jo fra Fredrik, og inni så det nesten ut som om han hadde skrevet på selv.. Neida! (joda). :) Men jeg ble veldig glad for det altså, hehe. Mannen fant ikke noe annet enn en tusj å skrive med, og som menn flest har han ikke veldig fin håndskrift.

Det har ikke jeg heller altså, derfor har jeg lov til å si det. Jeg lagde julekort for 2 år siden, og da sa svigermor: "Kjempefine julekort, men jeg ser det er Øyvind som har skrevet inni"...Det var jeg som hadde skrevet inni.

I gave fikk jeg et elektrisk varmeteppe... fordi jeg alltid fryser sånn når jeg skal legge meg, hehe. Nå kan jeg komme til ferdig oppvarmet seng :-D

Ellers ble dagen tilbragt hjemme, bortsett fra en tur ut med bæreselen. Han satt og kikket rundt seg i 20 minutter før han la seg inntill meg for å sove, hehe. På fredag skal jeg bruke den hele veien til Bergen, og jeg skal ikke ha med meg vogn. Så jeg krysser fingrene for at det går bra :p Fredrik har ikke flydd før, eller sittet så lenge i bæreselen. Men hvis vi setter oss ned på flyplassen, og inne på selve flyet så skal han jo ikke være oppi.

Jeg har to bæreseler, en Stokke MyCarrier og en Ergobaby 360. Begge er bra på sin måte, men Stokke sin er veldig mye lettere å få av og på raskt. Det er bare en klips på siden. Ergobaby har den mest idiotiske kjempestore borrelåsen. Så hvis babyen sovner i den er det ikke snakk om  få den av uten å vekke han. Men Stokke sin har mye mer metalldeler i, så den må du nok av med i sikkerhetskontrollen uansett. Det må du kanskje med Ergobaby også, men det er større sannsynlighet for at du får ha den på. Ergobaby er også litt lettere å skifte babyen fra forovervendt til bakovervent, men jeg bærer ikke mye forovervent baby ute.

Har du hatt en fin morsdag?