Endelig frisk

frisk baby

Nesten ihvertfall..Vi har hatt en uke med "vanlig" sykdom i hus. Ikke den typen man trenger å ligge på sykehus med, men en deilig runde med Otri-baby nesesuger, litt feber og tett nese. Det måtte jo komme her til slutt også, hehe. Selv om det er så lett å tenke: "Hvem er det som ikke har vasket seg på hendene nå?!".

Sannsynligvis er svaret Fredrik. Han plukker jo på alt over alt, og stikker fingrene i munnen. Vi kan jo ikke være hjemme hele tiden heller. Såh.. har vært litt trøtt denne uken kan man si. En eller annen gang får han sikkert spysyken også, det gruer jeg meg til. Ihvertfall hvis han smitter oss også.

Jeg håper fremover jeg får tid til å holde mer på med bilder og fotoalbum, og gjøre ferdig barnerommet. Men denne uken har vi lagt oss kl 21 fordi vi måtte så mye opp om natten. Vanligvis har vi lagt oss ihvertfall LITT senere. Tidligere idag hadde jeg og mannen denne samtalen:

Han: "Naboen spurte om jeg skulle komme bort ikveld, går det greit?"

Jeg: "Ja, når da?"

Han: "Jeg vet ikke, men jeg må spørre hva han mente med ikveld, siden vi må legge oss senest kl 22"

Jeg: "Du vet han kommer til å le av deg sant?"

Han: "Ja.."