Vinter i Ski

winter quotes

Selvfølgelig er det vinter i Ski, det ligger jo nesten i navnet. Men jeg har faktisk ikke gått på Ski etter at jeg flyttet hit. Jeg er ikke så veldig glad i vinteren for å være helt ærlig. Østlandske er bedre enn vestlandske, fordi vestlandske vintre minner mer om høst. Mens her snør det. Masse.

Ene dagen skulle jeg trille ned på senteret før det hadde brøytet. Da følte jeg at det var jeg som brøytet med vognen. Jeg er så utrolig glad for at vi kjøpte en stor og solid Emmaljungavogn når vi bor så langt ute i skogen som vi gjør. Så her er noen dystre vinterbilder, hehe. Men det er veldig lett å ta lystige vinterbilder også, det er bare litt sol og litt varme i bildet.

20150125-5mnd_053

20150125-5mnd_035

Ute på trilletur. Jeg har hår altså. Inni luen.

20150125-5mnd_029

Mannen får finere og renere bakgrunner på bildene jeg får. Fordi han er høy og jeg er lav..

20150125-5mnd_026

En som sover godt i sin nye Easygrow Nature vognpose :) Vi har jo Risarosa også, men den er ikke huller til seler i, så den kan vi ikke bruker når vi bytter til sporsdelen. Babyshop hadde 40% på de, så da kjøpte vi like greit en nå. Det kan jo hende at det er vår når vi bytter, men jeg kom på at han bruker jo vogn neste vinter også.. Vi tenkte egentlig at vi ikke hadde bruk for pose mer.

Å, jeg gleder meg til sol og sommer! Det bør bare bli like fint i år som i fjor. Det var selvfølgelig varmerekord når jeg var høygravid, jeg måtte legge meg i badekar med kaldt vann flere ganger om dagen for å overleve. Nå grøsser jeg bare av tanken på et badekar med kaldt vann...