Big Hero 6

Sponset innlegg

//

Nå kommer Disney med en ny storfilm som heter Big Hero 6!

Big Hero 6 er en eventyrlig action-komedie og handler om vennskapet mellom en oppblårbar robot (som igrunn ligner veldig på en søppelpose, med det er en annen sak, hehe) som heter Baymax og geniet Hiro Hamada (selvfølgelig må genier være japanske :-p). Disse to skal, sammen med vennene til Hiro, redde byen San Fransokyo.. og en av disse vennene heter i tillegg Wasabi.

Det jeg syns er så utrolig gøy med sånne filmer, at det er voksenhumor pakket inn selv om det er en barnefilm. Spesielt når man ser sånne filmer på kino, så hører du veldig godt på publikum når det er barnehumor og når det er voksenhumor, hehe.

Vennegjengen forvandles til høyteknologiske superhelter (vi er jo tross alt i Japan.. eller liksom japan ihvertfall), og de kaller seg Big Hero 6.

Denne skal ihvertfall jeg se når den kommer :) Skal du? Jeg tror den kan være morsom og spennende for både liten og stor. Blir artig å se om den blir like populær som Frost, for det tok jo helt av! Den kommer på kino 30. januar, i 3D også. 3D-kino er jo en gylden mulighet for alle å gå med hipsterbriller i full offentlighet ;)