Baby 5 måneder

1 2 og 3 mnd

 4 og 5 mnd

Jeg har tatt bilder av Fredrik på månedsdagen fra han var 1 mnd og tenkte å fortsette med det til han er 2 år eller noe sånt :) Men han vokser jo kanskje ut av bildet etterhvert... Her er så langt jeg har kommet til nå. Eneste som "irriterer" er at første bilde er tatt med mobil, og jeg har ikke bilde fra han var nyfødt. Eller jeg har masse bilde av han, men ikke som passer inn i serien. Jeg var litt redd for å legge han på gulvet rett og slett, he he. Dessuten hadde han bare klær som var alt for store, for det gikk en uke eller noe før vi fikk kjøpt noen prematurklær. Tenkte å skrive på hvilken klesstørrelse han brukte på hvert bilde også, og eventuelle andre mål.

I forrigårs var vi på 5 månederskontrollen hos helsesøster og han fikk stikk i hvert lår. Men roet seg fort etterpå med litt mammakos, og da jeg matet han ute på venterommet etterpå fikk han så totalt latterkrampe med flasken i munnen at to små tvillinggutter (som sikkert skulle på 15mnd-kontroll) slapp alt de hadde i hendene for å komme bort å se på han, hehe.

Lille, store gutten min veier nå 7.5 kg (!) og er 64 cm lang. Han har såvidt begynt å oppdage føttene sine, så neste bilde håper jeg blir med et godt tak i tærne :) For man ser veldig godt hvor han begynte å oppdage hendene sine. Han klarer å rulle fra rygg til mage, ihvertfall hvis vi dytter han litt igang. Men det virker som om det fortsatt er litt kjekkere å få hjelp enn å gjøre det helt selv :)