Sponset video - HP Pavilion x360

Nå har HP kommet med et skikkelig kult produkt, en hybrid mellom pc og et vanlig nettbrett, og den kan brukes som et stativ. En sånn skulle jeg hatt meg! Det hadde vært så mye lettere å blogge på farten for eksempel. Jeg hater å blogge på nettbrettet vi har, rett og slett fordi det føles som å skrive på mobilen.

Jeg må innrømme at det er litt flaut også når jeg oppdager at jeg har trykket på skjermen til den bærbare datamaskinen min :-p De har skjedd... opptil flere ganger. Men med denne hadde ikke det vært noe tema. Jeg må si jeg må le litt av han i slutten av videoen som knekker skjermen, hehe. Det hadde jeg lett gjort om jeg hadde hatt HP Pavilion x360 og så brukt en annen maskin etterpå :/ Lett!

Du kan jobbe med den som en vanlig pc, snu den som et stativ til underholdning, og vri helt rundt til et vanlig nettbrett. Den har også Beatsaudio og to høyttalere som er tilpasset bruk i alle posisjonene. Jeg tipper dette blir "det nye", og hvis du tenker at du ikke har bruk for alt samtidig.. Tenkte du det også da det kom kamera, spill osv på mobilen? :-p 

Innlegget er sponset