Det snør!

januar 2015

Jeg vet ikke om dette er uværet fra Vestlandet som har flyttet seg hit, men det har snødd masse de siste to dagene! Skikkelig treningsøkt å gå ute å trille med vogn der det ikke har brøytet. Sovingen hans har heldigvis bedret seg en del de siste dagene, og idag har jeg faktisk ikke trengt å trille i det hele tatt.

Flaks for meg siden det er nok snå her til at naboungene lagde snøhuler på parkeringsplassen utenfor oss. Jeg har (innimellom alle dåpsforberedelsene) fått testet ut den nye linsen jeg fikk av mannen min til jul. Tidligere har jeg bare hatt en 50 mm linse til kameraet mitt (Canon 6 d), men i julegave fikk jeg en 24-70 mm ♥ Det er den jeg har brukt til å ta alle bildene i dette innlegget. Det er en normalzoom linse, og jeg kan få med hele hagen vår på ett bilde (sier kanskje mer om hagen enn linsen :-p).

snø januar 2015

Når man får nytt kamera eller linse, så blir det en del sånne bilder også:

lampehuset

Lampen i stuen...

svarthvitt baby

//Litt trøtt mamma, litt våken baby..//

Og jeg kan ta dobbelt-selfies :)