En av hver..

Ja, da har jeg laget en av hver av tingene jeg skal ha i dåpen, hehe. Her ser dere et bordkort (den klypen skal ikke være der, jeg har bare ikke fått limt sammen enda, siden de skal fylles med sjokolade).

bordkort dåp melkekartong

I tillegg har jeg jo laget en popkorn boks, en etikett til Cola og en til Fanta..

trykksaker dåp

De kan du lese mer om her.

Så nå er det bare å begynne å masseprodusere :-p Vi har bestemt oss for å bestille mat også, så jeg "må" ikke gjøre annet enn det jeg får tid til og har lyst til. Det vil si, jeg har jo alltid lyst til å gjøre veldig mye, hehe.

Bordkortene er ganske like de jeg har laget tidligere. Bare at jeg har valgt samme mønster som jeg har på resten av pynten, og finpusset litt på skriften her og der. Vi blir bare 17 stk, så det burde ikke ta mer enn en dag å lage.. en dag uten baby vel og merke. Så jeg tenker lørdag er en fin dag. Så får vi se om jeg klarer å bli ferdig.

Her er hver dag ganske lik, men i helgen er jo pappaen til Fredrik her også. Jeg kjente forresten det var hardt da han begynte på jobb igjen på mandag. Så nå er jeg klar for sengen.. kl 21.30 :-p