Trykksaker til dåp

trykksaker dåp

Dagene flyr avgårde, og nå er det bare to små uker igjen til dåpen! Kaken er bestilt, invitasjonene er sendt (ja, i den rekkefølgen :-p), kjolen er sendt på rens, og jeg har begynt å lage trykksakene til dåpen. Jeg kan jo sitte og dulle i Photoshop i mange timer, så må egentlig bare bestemme meg for et design og gå for det, hehe. Jeg lærte meg nettopp å lage polka dott (prikkete) mønster, så hvis du vil vite hvordan man gjør det, har jeg lagt ut steg for steg-innlegg på den andre bloggen min.

På bildet kan du se popkorn-boksene, og to av brusetikettene jeg laget. Tror jeg går for den med stort bilde, og på popkornesken tar jeg vekk skriften inni bildet, for det ble bare rot. I tillegg har jeg begynt å tegne på bordkortene nå, det blir melkekartonger, men ikke helt like de jeg har laget før. Jeg har jo også laget sånne kakeskilt (som var det første jeg begynte på), og så skal jeg lage cupcaketoppers (skilt til å ha oppå muffinsene), men jeg må ikke glemme å bake også :-p Ellers er det ikke så mye vits med skilt. Hovedkaken skal noen andre lage, men alt annet jeg vil ha må jeg jo gjøre selv. Og vi har ikke plass til noe mer i frysen nå. Måtte ommøblere hele innvendig for å få plass til aprikos-mos i sånn isbitbrett.

Satser på å bli ferdig med alt som skal trykkes til neste helg, for da må jeg begynne å bake og pynte siden vi skal ha dåpen her hjemme... Virker som en uoverkommelig oppgave akkurat nå, hehe. (Ting som rydde og dusje blir forresten helt nedprioritert for tiden,  hvis du kikker litt nøye på bildet øverst så kan du se en sammenbrettet melkekartong som ligger på bordet. Jeg gadd ikke en gang å dytte den ut av bilde, jeg bare fokuserte vekk fra den).