Vippestol og bæresele fra Stokke

Sponset

spesiellinor.no // stokke mycarrier bouncer1

For ikke lenge siden fikk vi en kjempefin julegave til Fredrik fra Stokke!

Han fikk både vippestol og bæresele, som vi ble kjempeglad for :)

Vippestolen er en Stokke Steps Bouncer. Den kan faktisk brukes helt fra nyfødt fordi de er et sånt innlegg i den, så den kommer jo veldig greit med til neste barn også for oss.

spesiellinor.no // stokke mycarrier bouncer3

Fredrik liker den kjempegodt, og den er faktisk mest brukt på kjøkkenet hvor han liker å følge med på hva vi gjør (vi har armene fri til å lage middag). I tillegg har den god støtte og myk polstring på hele. Den har også en smart dobbeltfunksjon med at den kan settes oppå Stokke Steps stolen (omtrent som Newborn-sete på tripptrappstolen), og så kan det brukes som matstol.

spesiellinor.no // stokke mycarrier bouncer2

Han fikk også bæreselen Stokke Mycarrier. Denne har jeg mest brukt inne foreløpig, siden han ikke har vært vant til å sitte i bæretøy tidligere så måtte vi begynne litt i det små. Dessuten syns han det er kjekkere å sitte fremover når han er våken, og når vi bare er hjemme er ihvertfall ikke det noe problem, men vil skjerme han litt for inntrykk når vi skal bruke den ute.  Han må være over 72 cm for å kunne sitte på ryggen, og det er enda 10 cm til så da får vi bare for øve oss på å bruke  den på magen før det. Men den er uansett veldig grei å ha for å ha hendene fri, en likevel ha med seg babyen rundt :) Jeg gleder meg til å bruke den på tur, uansett om det blir på magen eller ryggen først!

stokkeslynge2

Selen består av en foreldredel, en babydel (til bæring foran) og en småbarnsdel (til bæring på ryggen). Foreldredelen skal man alltid bruke og så klipses en av de to andre på. Da vi fikk den så den veldig avansert ut (fordi begge delene var klipset på, hehe). Men den var faktisk ikke noe vanskelig å finne ut av, og alle klips og kroker er på fremsiden og lett å få tak i når du har selen på. Og når man har hektet alt på første gangen, åpner man den bare på siden for å ta den på seg selv og så sette i barnet. Det er det jeg liker best med den, at den er enkel for meg å ta på alene.

En stor fordel  er at det er laget plass til armene så de er ganske frie, og det tror jeg han likte veldig godt. Han hater følelsen av å være "fanget" nemlig.

En annen bra ting jeg tror vi kommer til å sette pris på senere i forhold til ryggbæring, som ikke så mange seler har, og det er at det er noe mellom deg og barnet. Det vil si at du kan ta ungen i, og så ta selen på deg som en ryggsekk! Med mange andre må du ta barnet i foran og så dra den rundt bak.

Produktene er sponset av Stokke