Årets første innlegg!

christmas quote feeling

Da var 2014 over, og vi var godt på vei inn i 2015 :)

Nyttår ble feiret på ekte småbarnsforeldres vis.. vi var i seng ti over 12 :-p Men vi fikk ihvertfall med oss fyrverkeriet her i Ski. Vi var hos naboene våre og spiste deilig kalkun, med lille Fredrik på babycall som sov søtt i sengen sin nesten hele tiden. Akkurat rundt 12 våknet han av lydene og så seg litt rundt før han sovnet igjen.

Så nå skal egentlig bare julen pakkes ut av stuen vår, men jeg har blitt så forkjølet så jeg tror vi tar det til helgen :) Men før julen forsvinner helt fra bloggen min, så tenkte jeg å vise dere verdens søteste lille nisse. Selv om han ikke var like blid på alle bildene :-p_82A9010aw

_82A9018aw

_82A9093aw

Og med det vil vi ønske dere et riktig godt nytt år :)