Godt nyttår!

spesiellinor.no // Nyttår

//Telysholder fra Frøken Rosa, den kjøpte jeg kun fordi jeg skulle ta dette bildet på nyttårsaften//

Jeg jobber med en årskavalkade for 2014.. jeg har foreløpig kommet til Januar. Jeg håper jeg blir ferdig i løpet av dagen, hvis ikke får dere den så fort den er ferdig. Den blir jo egentlig ikke så veldig lang, for så spennende liv har jeg ikke. Jeg var gravid stort sett hele året. Men litt mer utfyllende får dere i oppsummeringen ;)

I 2015 skal jeg:

Ikke spise sjokolade hver dag Trene minst 2 ganger i uken Bli tynn igjen Sminke meg oftere La hjemme mitt se ut som et interiørblad Blogge hver dag Ikke utsette ting til siste liten (eller alt for seint) Ikke gå i joggebukse mer enn 1 dag i uken, fortrinnsvis søndag Ha nystekt brød hver dag Lage all barnemat selv

....Ikke legge så stort press på meg selv :-p

spesiellinor.no // nyttårsaften 2014

//Litt utenfor huset vårt i Ski//

Idag er forresten siste frist for å være med i konkurransen min om å vinne en valgfri sesong av Game of Thrones på DVD :)

ØNSKER DERE ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR OG TAKK FOR DET GAMLE! :-D