Kaldt!

Det har vært skikkelig kaldt de siste dagene. -13 på det verste, og små, premature lunger har ikke så godt av så kaldt luft. Så derfor har vi vært inne siden julaften. Det har gått en del ut over dagsovingen, siden han sover kjempegodt ute, mens nå har han bare fått ligge i gangen.

Jeg vet ikke helt hva det er med utesoving, men når han griner av overtrøtthet begynner han alltid å smile og le med en gang vi kler på han og han skjønner at han skal få sove ute, hehe. Så avogtil har det blitt grining når vi har kledd på han når han ikke er trøtt fordi han tror han må legge seg :-p

Men vi har jo supre inneaktiviteter også:

spesiellinor.no // julelys baby

// Rive ned mammas julepynt :) //

Idag var det "bare" -5 så da tok vi oss en trilletur igjen. Og jeg har faktisk vært og trent for første gang etter fødsel..og graviditet for den saks skyld.. jeg har ikke trent i hele år så det blir første og siste gangen! I år altså, jeg har planer om å trene mer neste år.. Jeg har mange planer for neste år, som jeg hadde for i år, og i fjor, hehe.