Sponset video - JuleGilde

Denne videoen var til å bli i skikkelig i julestemning av :)

Gilde ville hedre noen ekstra snille mennesker i år, ved å gi de et skikkelig juleGilde i adventstiden. Derfor bygget de om en kontainer til en restaurant og dro den med seg til 12 heldige vinnere som var blitt plukkt ut blant alle de nominerte. Hver av disse fikk sitt eget JuleGilde. Kontainerenhadde plass til 10 mennesker, og de hadde en servitør og en kokk hele kvelden.

Gilde4

Der ble det servert deilig mat, som jeg blir helt sulten av å skrive om nå, hehe. Tradisjonell julemat blandet med nye smaker:

Smakebit av pepperkake med gorgonzola, honning og valnøtt Forrettet var dadler surret i stjernebacon, bruschetta med julepostei med fiken og portvin, og lefse med juleskinke og sylte Hovedretten var et valg mellom ribbe med medisterkaker og julepølse, eller pinnekjøtt med vossakorv Desserten var selvfølgelig riskrem

Ingen tvil om hva jeg hadde valgt til hovedrett ihvertfall, som ekte bergenser blir det ikke jul uten pinnekjøtt ;) Noen vil bare spise det på julaften for å ikke "ødelegge" noe, men jeg vil helst ha mest mulig og gjerne på nyttårsaften også. Men ble inspirert til å prøve litt andre ting til forrett! Vi har jo aldri pleid å ha noe annet enn bare pinnekjøtt og så dessert.

Høres veldig deilig ut å få ordnet alt også, hehe. Og ikke fullt julekaos som det var her :-p Selv om det ble jul av det også til slutt.

Sponset innlegg