Treklokker

spesiellinor.no // treklokker design

Rett før jul var jeg på besøk i showrommet til Treklokker, som ligger på Kolbotn mellom Ski og Oslo. Det er et nytt merke i Norge, som er 100% naturlig treverk og har fokus på det unike, miljøvennlige og produkter laget med ekte kjærlighet :) Man trenger ikke dra til showrommet for å kjøpe noe, da de har en veldig flott nettbutikk som du kommer til ved å trykke på linken.

De har klokker til både menn og kvinner, som kan brukes til både hverdag og fest.

klokker fra treklokker

De har ikke bare klokker, men også kjempekule solbriller og tilogmed tresløyfer!

solbriller fra treklokker

sløyfe fra treklokker

Mange av produktene jeg har vært og sett på er allerede utsolgt, og for 2015 tar de inn helt andre modeller. De tar heller ikke inn mange av hver modell, slik at man får spesielle produkter som ikke alle har. De nye klokkene kommer også med Treklokkers egen logo.

Jeg plukket meg ut noen kule solbriller i bambus, og jeg gleder meg allerede til det blir sommer og jeg kan bruke disse. Utrolig lekre! Så hvis du er ute etter noe kult tilbehør som ingen andre har, så sjekk ut Treklokker :)

bambussolbriller

Solbrillene er sponset av Treklokker