Julaften

spesiellinor.no // julaften

Å ha julaften hjemme for første gang OG ha liten baby for første gang i julen er to ting som kanskje ikke burde gjøres samtidig :-p Men det var veldig koselig altså, og egentlig greit å ikke måtte reise.

På lille julaften kom vi på at vi ikke hadde kjøpt pinner til pinnekjøttet, og da vi skulle sette på kjøttet til damping viste det seg at de største gryten vår ikke var til induksjon, så grytene vi skulle koke poteter og kålrabi i måtte vi bruke til pinnekjøtt (og koke det etter at pinnekjøttet var ferdig).

spesiellinor.no // serviettringer jul diy

//DIY serviettringer: Klipp remser av svart papp på 3.5 cm, og remser av gavepapir på 2 cm. Teip fast i ene enden. Rull servietten sammen og ta ringen rundt og teip igjen. Knyt en hyssing med en liten julekule på //

Serviettringene ble laget rett før bordet ble dekket, og heldigvis kunne mamma stryke duk og servietter.. ellers hadde det ikke blitt noen av delene :-p

spesiellinor.no // dekket bord jul

Innimellom sminking fikk jeg dekket bordet, og da vi hadde satt oss kom jeg på at jeg hadde glemt glass... og håret fikk jeg aldri ordnet.

jultre

spesiellinor.no // julegaver svart hvitt

Men det ble jul likevel ;) (og det kom på flere gaver som ikke var så fargekoordinerte, hehe). Vi hadde tilogmed besøk av julenissen. Det var mest for nevøen min på 2, som først begynte å grine og så gikk det greit likevel.  Men noen klem fikk han ikke.

spesiellinor.no // jul2

//Håret ble vasket og satt i strikk..Det var det jeg fikk tid til//

Og nyttårsaften skal vi være hos naboene, så DA satser jeg på at rettetangen blir brukt.