DIY Julekort-oppheng

spesiellinor.no // julekort oppheng

Nå tror jeg vi har fått alle julekortene for i år, og istedenfor å legge de i en bunke i en skål slik som jeg pleier å gjøre, tenkte jeg de skulle få lov til å henge på veggen.

Denne er ganske enkel og kjapp å lage.

Du trenger:

6 m lyslenke fra Clas Ohlson Washi tape Vanlig gjennomsiktig teip Små klyper evt en liten trestjerne (men man kan også bare bruke mer washi tape)

Start helt øverst med å feste enden på lyslenken med det som skal være øverst på treet. Jobb deg ovenfra og ned og la lyslenken gå litt lenger ut for hver gang. Jeg brukte først vanlig gjennomsiktig teip, og så festet jeg svart og hvit washitape oppå på de ytterste. Merk at jeg har festet mange flere steder med vanlig teip, så den ikke skal falle ned.

Stammen på treet er av washi tape, mens stjernen er trestjerne fra Frøken Rosa, som jeg har tapet washi tape på. Men man kan også bare tape en stjerne på veggen sånn som med stammen.

Heng julekortene jevnt fordelt på treet, og skru på lyset ;)

God Jul!