Førjulstid

spesiellinor.no // advent

Det går ikke like fort med pynting og ordning til jul som i tidligere år, hehe. Akkurat nå er prosjektet å få ryddet huset godt nok så det går an å pynte :-p I tillegg har vi hatt gaveoverlevering med en del i familien allerede, og pakket inn gavene til julekalenden.. men ikke fått tid til å rydde etter det. Juleduken la jeg på strykebrettet og fant frem strykejernet, det står der jammen enda en uke senere.

Eskene med julepynt ble tatt ned i stuen (bare for å ta ned enda mer ting her, hehe) første søndag i advent. Ut av den har jeg tatt min fine Georg Jensen adventsstake, før jeg kom på at vi ikke hadde noen stearinglys (det har jeg enda ikke fått kjøpt..) så nå står den mellom gulpekluter, brosjyrer om introduksjon av fast føde, lamaze-leker etc og en chipspose jeg nødspiser av når jeg ikke har fått tid til å lage mat (jada, midt på stuebordet!).

Men vi har fått hengt opp en sånn stjerne med lys i, i kjøkkenvinduet så vi ihvertfal kan vise for omverdenen at vi vet det snart er jul, hehe. I tillegg ligger babyen sin julenissedraktpå spisebordet, sammen med julekuler og lys lenker, så det ser litt ut som om julen har eksplodert her inne..

Idag har jeg tatt på meg å bake pepperkaker også... fra bunnen av! Hehe. Men jeg tror det blir eneste bakeprosjektet før jul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er fjorårets pepperkaker.

Julekortene får jeg skrevet ut sånn 5 om dagen av (det var bra timing at programvaren til maskinen ikke er helt venner med nyeste oppdateringer av OS.. og klikker hvis jeg trykker på flere kopier, så jeg må skrive ut en og en).

Nei, jeg må nok øve meg litt mer på å ha barn før jeg klarer å ha barn og få til skikkelig julepynting :-p Det er en grunn til at bildene i dette innlegget er fra i fjor!