Sponset video - Vinn valgfri sesong av Game of Thrones på DVD!

I forbindelse med at Folkeautomaten lanserer sitt nye casinospill basert på Game of Thrones, har jeg fått lov til å gi bort en valgfri sesong på DVD  til en av mine heldige lesere! :)

Kanskje det er deg? Konkurransen går til 31. desember, og jeg trekker vinneren blant de som legger igjen en kommentar i kommentarfeltet. Skriv hvilke sesong du da ønsker. Det er 18 års aldersgrense for å delta i denne konkurransen, men det er vel ikke så mange som leser her som er under det.

Skjermbilde 2014-12-13 kl. 17.40.41

Hvis jeg selv skulle valgt så eh.. hadde det nok blitt Sesong 1, siden jeg bare har sett serien i sidesynet, hehe. Men mannen min er hektet da, så jeg spurte han hva han ville valgt og hvorfor (men jeg har diskvalifisert han fra konkurransen :-p).

Han ville valgt sesong 3, sier han. Fordi det var mange overraskende vendinger, spesielt avslutningen med den berømte scenen "Red Wedding", som er er massakre i et bryllup (uten å avsløre alt, hehe, men de fleste, tilogmed jeg, har jo fått med seg dette). Denne scenen fant jeg faktisk også ut at er inspirert av en hendelse fra virkeligheten som de kaller Black Dinner i Edinbourgh.

Såååh... da lurer jeg på hvilken sesong du ønsker deg i nyttårsgave? Legg igjen en kommentar og kanskje du blir den heldige? :) Hvis du deler innlegget på facebook får du et ekstra lodd også.

(og spillet ser ikke så verst ut det heller, det kan du se i videoen under).

Innlegget er sponset