Min nye DIY-blogg :)

Skjermbilde 2014-12-09 kl. 21.40.52

//Min nye DIY-blogg //

Jeg fant ut at jeg ville gjøre litt mer utav DIY-innleggene mine, så nå har jeg faktisk laget en egen blogg for mine digitale DIY :) Da kan jeg være enda mer teknisk, og legge ut ting som bare er for spesielt interesserte, hehe. Denne bloggen er jo min personlige blogg, og jeg kommer til å fortsette akkurat som før, med både vanlige innlegg, litt DIY og oppskrifter. Men rene DIY-innlegg som er enda mer detaljerte enn det jeg har lagt ut her havner på denne siden.

Jeg har allerede lagt ut et innlegg. Det tar litt mer tid å lage sånne innlegg, så det kommer ikke like ofte oppdateringer da (planen er jo at dette ikke skal ta noe mer tid enn bloggen min gjør nå). Så håper dere vil følge med der også :) Akkurat nå er det ikke så mye der, men dere kan se på menyene hva jeg har tenkt å legge ut ihvertfall.