Barn i fokus-event hos Polhem PR

DSC_3045

//Alle bilder er tatt av Polhem PR//

I forrige uke var vi invitert til Barn i Fokus-event hos Polhem PR. Der var jeg og Fredrik, et knippe andre bloggere og et par journalister.

Det var dekket opp til langbord hvor vi fikk god frokost når vi kom :) Etterpå fikk vi høre på produktpresentasjoner fra Tilbords, Stokke Baby, Little Mountains, Love Boo, Lilleba og Hermann, og bObles.

Jeg var litt redd for at Fredrik skulle bli utålmodig og litt gretten, han er nemlig begynt å kjede seg hvis det skjer for lite, hehe. Men han strålte som en sol og sjarmerte alle som var der ;)

DSC_3074

Jeg ser litt gal ut på bildet, men Fredrik syns det var veldig gøy, hehe.

DSC_2959

Vi fikk med oss hjem et sett med Mormor og de 8 ungene-serviset og bestikk. Kjempesøt, og kjekt med noe som er fra norske bøker!

DSC_3094

Siv Elise viste frem klær fra familiebedriften Little Mountains. Etterpå fikk vi velge ut et plagg som vi får i posten :) Det var skikkelig fine klær!

DSC_3047

Jeg knotet en halv evighet med å løsne selene i Stokke newborn-setet. Men det var mest fordi Fredrik lo og sprellet hele tiden, hehe.

DSC_3180

Til slutt ble både små og store invitert til å leke med bObles-figurene, men da gikk jeg og trillet bakerst med en liten gutt som ville sove :)