Mine favorittleker (3 måneder) :)

3 mnd leker blogg

// 1. Lamaze Marihøne / 2. Lamaze Sommerfugl / 3. Skip Hop ABC babygym //

De store favorittene nå er myke leker som kan klemmes litt på, og gjerne knitre litt. Babygymmen er den han har brukt lengst, og den har vært i bruk i rundt 1.5 mnd allerede. Det var rundt da vi merket at han likte å se på ting som uroen i sengen feks. Da sprellet han bare tilfeldig rundt seg, men etter at han oppdaget armene sine er bevegelsene rolige og mer kontrollerte og han griper etter lekene selv om han ikke er helt stødig på selve griptaket enda.

Han syns det er kjekt veldig når vi drar lekene ned til han så han får smatte litt på de :) På den måten kan vi være aktiv og sosial sammen med babyen i babygymmen også.

leker_baby_3_mnd01

Lamaze-lekene er helt supre også. Jeg må innrømme at før jeg fikk baby var jeg litt skeptisk til alle fargene, hehe. Men så og si alle lekene vi har kjøpt til han er Lamaze. De er myke, og spennende og både se og ta på, og tydeligvis vledig god å smake på. Han er ganske vinglete i bevegelsene enda, så jeg har ikke så veldig lyst til å gi han noe alt for hardt enda. Han har en blå tre-rangle med bjelle inni, den brukte vi til å se om han fulgte ting med blikket i begynnelsen. Og nå øver vi oss på å holde ting, men passer på så han ikke mister den i hodet :-p Der er Lamaze-lekene fine med at de har harde ringer og lignende som er fine å øve på å holde ting med.

leker_baby_3_mnd02

// Plukker og slår på lekene på vippestolen også //

Da han ble født og vi ikke hadde peiling tenkte vi jo egentlig at han ikke trengte leker før jul, hehe. Men jeg må si det ha vært veldig greit at han koser seg så mye i babygymmen, som gir hos frihet til å spise feks :-p Og jeg tror også det gir en god utvikling at han får utforske ting alene, men også sammen med oss.

Men av en eller annen grunn er fortsatt en av favorittlekene som han ler mest av, at vi drar en gulpeklut over ansiktet hans, hehe.

Produktene i dette innlegget er ikke sponset, de har vi kjøpt selv :)