Mal til gavelapper i svart/hvitt :) (gratis nedlastning)

spesiellinor.no // gavelapper jul

For litt siden lovde jeg å legge ut mal på gavelappene som jeg har laget, og det tenkte jeg å gi dere idag :) Jeg lekte litt med tanken om å ha en slags julekalender på bloggen med DIY-ting, oppskrifter og maler, men når jeg ikke har 24 ting klart på forhånd så turde jeg ikke helt å forplikte meg til noe nytt hver dag. Meen, jeg tenkte uansett å legge ut en del sånne ting nå frem mot jul, selv om det ikke blir hver dag.

spesiellinor.no // diy gift tags

Man trenger ikke kunne tegne ting selv (for det kan ikke jeg..) for å lage kreative ting på PCen. Ved hjelp av et program som heter InkScape kan man få laget høyoppløselige filer av tegninger man har googlet seg frem til feks, eller av bilder. Og så får man det på et format som man lett kan importere i andre programmer, for å skifte farge eller endre størrelse. Jeg bruker Photoshop eller programvaren til kuttemaskinen min, Silhouette Cameo, for å lage trykksaker.

På bildet over ser det kanskje ut som om jeg har tegnet det for hånd, hehe. Men det har jeg ikke. Jeg skrev bare på Til og Fra med den pennen :-p

SIden jeg ikke har tjukkere papir enn 200 g, printet jeg ut ensidig, og brettet taggen i to og limte de sammen. Så de ble helt stive. Jeg lagde en brettekant i skjøten med et pregeverktøy, det er ikke helt nødvendig, men bretten blir mye finere. Jeg fikk kuttemaskinen min til å skjære de ut (for jeg er lat), men man kan også bare klippe de ut og bruke en hullemaskin til hullet :)

PDF-versjon av malen kan du laste ned her. Eller så kan du ta bildet under trykke på det så det blir stort, og lagre det derfra.

spesiellinor.no // gavelapp bw mal