Pakkekalender på plass!

spesiellinor.no // pakkekalender2014

Jeg hadde alltid pakkekalender da jeg var liten, og vil fortsette den tradisjonen til Fredrik :) Men i år (og sikkert neste og år) skjønner han ikke akkurat så mye av det, så da har jeg laget en med ting som passer litt til alle tre :) Mannen er veldig flink med gaver og sånt til meg altså, men pakkekalender rister han bare på hodet av, hehe. Så det er mitt ansvar. Det vil si, han syns nok det er kjekkere å kjøpe til sønnen sin enn til meg :-p Men så er det litt lettere å finne 24 små leker, enn 24 små gaver til en dame..

ferm living julekalender

// Ferm Living julekalender fra Lykke og Lukas //

Jeg har allerede begynt å fylle den opp :) Og jeg satser jo på å være helt ferdig til den 1. desember, og at jeg ikke husker hva som er i alle sånn at jeg også kan åpne. Denne er faktisk i sånn striestoff som de vi hadde da vi var små. Men de var mye brunere. Både meg og mannen har julekalendre som bestemødrene våre har laget, og det blir vel gjerne en av disse som Fredrik skal bruke etterhvert. Selv om de fargemessig kanskje ikke passer helt inn, hehe. Føreløpig nøyer jeg meg med svart/hvit jullager gavelapper og kjøper julepynt i riktige farger, men jeg ser jo for meg at jeg kanskje ikke kan være like streng på fargevalget når lillegutt begynner å lage ting i barnehagen...Men hjemme kan jeg velge farge på glanspapiret selv! ;)

PS: Stem gjerne på meg som Året femelleblogger 2014 ;) Du finner meg under S!