Hyller på veggen

spesiellinor.no // bolia shelves nursery

Jeg skulle jo egentlig gjøre ferdig barnerommet de siste ukene av svangerskapet, men så kom han jo plutselig nesten 6 uker før tiden..

Jeg skal lage noe wallstickers som skal på den veggen som er blå, men så langt har jeg ikke kommet enda. Også tenkte jeg å lage noen prints som skal i rammer, det har jeg heller ikke fått gjort enda. Men hyller har vi fått kjøpt :)

bolia collage

// Cell oppbevaringsmoduler Bolia //

De er fra Bolia, og man kjøper en og en "celle", så kan man plassere de som man vil! Inneholdet i den kommer nok til å andre seg etterhvert, men foreløpig er det ting vi har fått i gave. Også noen klosser jeg kjøpte på interiørbutikken på Nordbysenteret i Sverige. Den store barnesangboken må vi vel begynne å bla i etterhvert også, foreløpig synger vi Ole Brum, Lille Petter Edderkopp og So ro, lille mann. Ellers synger jeg sanger jeg har dilla på for tiden, men Pink er vel ikke den mest barnevennlige sånn etterhvert.

Andre innlegg om barnerommet kan du se her :) Jeg må få det litt mer klart, så skal jeg legge ut bilder av hele. Så da får dere nøye dere med litt detaljer innimellom før den tid, hehe.