3 måneder gammel baby :)

spesiellinor.no // baby 3 måneder

Jeg syns jeg sier dette hele tiden: Men nå skjer ting veldig fort, hehe. Nå er smil, og latter.. og følelser! En veldig bestemt, men glad og tullete liten gutt :) For en uke siden merket vi også at armbevegelsene begynte å bli saktere og mer kontrollerte, og han begynte å smake på nevene sine. Og nå ligger han og titter på de også.

Vi prøver å trene på magen så ofte som mulig, men det aller kjekkeste er å bli bært på, eller å ligge i babygymmen. Så da kjøpte vi et stort speil som han kan ha. Er ikke det helt store enda, men jeg har tro på at det skal bli populært.

spesiellinor.no // baby speil leketeppe

Nå er snart str 62 for smått også, og vi har begynt å ta i bruk de klærne vi har i str 68 som er små i størrelsen. Det er rundt en klesstørrelse i måneden føler jeg, så han får ikke akkurat brukt klærne så veldig lenge. Jeg sa også til meg selv for lenge siden at jeg ikke skulle la babyen min bare ha på seg body og strømpebukse...Men jeg må innrømme at det skjer ganske ofte, hehe. Men mest hjemme da :-p

Klærne på bildet fikk vi i barselgave av min tante og er fra Benetton Baby.. kjempefine, men desverre synger de på siste verset størrelsesmessig :/ Jeg husker da vi syns str 56 var så stort at vi trodde det kom til å ta evigheter før han kunne bruke det, hehe. Jeg tror han kommer til å bruke str 68 på julaften, men det kan jo hende det er str 74, så jeg har ikke kjøpt noe antrekk til den dagen enda.

Vi skal på 3 månederskontroll om en uke, så da får vi veid han igjen. Men for 2 uker siden veide han 5,7 kg, så han veier nok over 6 kg nå.