Svart/hvit jul :)

spesiellinor.no // black white christmas

// 1. Julekalender fra Ferm Living / 2. House Doctor teppe til juletre / 3. House Doctor juletrefot /alle produktene er kjøpt på Lykke og Lukas //

De siste årene har jeg kjøpt masse julepynt i januar på salg, og pakket det bort med en gang, og så har de føltes som nye når jeg har funnet de frem igjen i desember :) Men i år skal vi feire jul hjemme hos oss, så da måtte jeg spandere på meg et par nye ting før jul denne gangen :-p

I fjor var jeg forresten også på forhåndssalg på Illums Bolighus , og kjøpte litt julepynt. Men da hadde jeg mest hvitt og sølv på juletreet. I tillegg hadde jeg innslag av rødt på julegavene, også bakte jeg mini-pepperkakehus. Hva det blir til av baking i år får jeg se litt an, det kommer an på hvor mye tid jeg får til overs, og hvilke ferdig-deiger som finnes på Rema 1000 (jeg liker å pynte, hater å bake).

Men i år har jeg fått skikkelig dilla på svart/hvitt jul! Jeg begynte på hvitt innpakningspapir, med svart og hvitt bånd og gavelapper. Og på Pinterest har jeg funnet masse fin inspirasjon til svart/hvit jul. Se bare her:

spesiellinor.no // svart hvit jul

black white christmas decorations