Tumletid på Kids Expo

spesiellinor.no // tumletid kids expo

Forrige lørdag var vi invitert av bObles til "Tumletid" på KidsExpo i Lillestrøm. Tumletid betyr at vi får en liten innføring i de flotte lekene til bObles, før barna får prøve de ut selv. På lørdagen var de med babyer invitert, og på søndagen de med litt større barn. Det var supert å få komme dit FØR de åpnet, så fikk Fredrik lov til å "leke" litt, og så kunne vi se resten av messen før det var alt for mye folk der :-p

bObles lager leker av skumgummi som skal fremme den motoriske utviklingen, i tillegg til å se fine ut. De er utviklet i sammarbeid med en fysioterapeut, og det som er kjempeflott er at allerede fra de er baby og skal begynne å trene nakken, kan de brukes, og så endrer de bruksområde etterhvert som barnet vokser... og de bråker ikke hvis de kastes rundt i rommet, hehe.

spesiellinor.np // tumletid kylling bobles

Fredrik syns det var kjempestas å trene nakken! Han kan bli litt sur når vi legger han rett på gulvet, hehe. Den lille "kyllingen" på det største bildet kan også snues opp ned også. Og større barn kan bruke den som balansebrett.

Jeg har hørt masse bra om bObles fra før av, så det var veldig kjekt å bli invitert til å prøve de ut selv. Mona var der og :) Koselig å hilse på henne igjen også.

bobles krokodille

Etterpå kikket vi på resten av messen, og vi skulle absolutt hatt med oss noen større barn :) Her var det Lego, og Knerten og masse andre greier vi har veldig lite peiling på (foreløpig).

Vi fikk også med oss en goodiebag med Duplo og en bObles Krokodille!

bObles kan du kjøpe på Illums Bolighus, eller bestille på nett på Glowy. Facebooksiden deres finner du her.

tumletid bobles